Politica Confidentialitate

LumeaPorumbeilor.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu vizitatorii site-ului, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a noutatilor acestuia.

LumeaPorumbeilor.ro  va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe LumeaPorumbeilor.ro, privind evolutia si starea comenzilor de produse din magazinul website-ului, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. LumeaPorumbeilor.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-uri si poate trimite informari, felicitari sau alte mesaje speciale.

LumeaPorumbeilor.ro nu promoveaza SPAM-urile. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul LumeaPorumbeilor.ro, se pot dezabona prin email cerand stergerea din baza noastra de date.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa de email: cristian.teieru@yahoo.com si la numarul de telefon: 0732455380 Teieru Cristian