Termeni si Conditii

DESCRIERE

www.LumeaPorumbeilor este oplatforma de licitatii pentru porumbei voiajori si magazin online pentru produse columbofile deditcat tuturor columbofililor ce doresc sa posteze licitatii sa cumpere produse sau sa fie informat despre noutatile din lumea columbofila.

SECURITATEA MEMBRILOR

In timpul procesului de inregistrare, veti alege un user si o parola. Noul cont va fi activat automat. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii datelor contului dvs si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile rezultate prin utilizarea acestora. Puteti modifica parola si profilul personal in orice moment.

Sunteti de acord sa anuntati imediat www.LumeaPorumbeilor.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate.

Este responsabilitatea dvs sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta.

CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Continutul paginilor website-ului web www.LumeaPorumbeilorl.net este protejat de legile dreptului de autor. Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site web nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al www.LumeaPorumbeilor.ro

Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la cristian.teieru@yahoo.com sau la numarul de telefon: 0732455380 Teieru Cristian

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site, isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Columbofil.net, ci numai raspunderea persoanelor respective.

CUM COMAND?

Adauga in cos produsul dorit si finalizeaza comanda. Noi vom prelua datele tale si vom expedia produsul in cel mai scurt timp cu putinta. Veti fi anuntati pe numarul de telefon mobil cand comanda a fost prelucrata si trimisa. Plata se face prin ramburs in momentul ridicarii coletului prin Posta Romana sau curier daca este cazul.

In cazul unei licitatii castigate va rugam urmati pasii indicati de sistem pentru a putea plati si trimite datele Dumneavoastra pentru procesarea comenzii.  Licitatiile castigate si necastigate intra automat in sectiunea EXPIRATE si trebuie cautate pentru a efectua demersul pentru plata. Plata pentru licitatia castigata trebuie efectuata cat mai repede cu putinta. Porumbelul va fi al Dumneavoastra dupa ce banii au intrat in cont. Va rugam trimiteti o confirmare a efectuarii platii la email: cristian.teieru@yahoo.com

Daca optati pentru plata ramburs va rugam sa ne contactati pentru stabilirea detaliilor. tel:0732455380

 

CUM SE LIVREAZA?

Livrarile pentru produse se efectuaza cu Posta Romana sau cu Fan Curier. In cazul unei livrari personalizate va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email. la numarul si adresa de mai sus.

Livrarile pentru licitatiile castigate pentru Judetele Prahova, Dambovita , Ilfov , Bucurtesti vor fi efectuate de noi pana la adresa Dumneavoastra contra sumei de 50 lei. Pentru restul judeteleor se va alege un transportator la alegere sau agreat de client contra sumei de 50 lei ce va fi platitia de cumparator. Pentru porumbeii din afara tarii care sunt pusi la licitatie dar nu sunt adusi inca in Romania se percepe o taxa de 70 lei pentru transport Germania-Olanda  catre Romania-Bucuresti -Ilfov, Prahova.

 

Reguli si pasii de urmat pentru a participa la licitatii:

Creare cont:

Pentru a putea licita sau cumpara produse de pe LumeaPorumbeilor.ro utilizatorul trebuie sa-si creeze un cont. Acceseaza din meniu pagina contul meu si introdu adresa ta de e-mail si o parola la alegere in coloana din dreapta”  Inregistrare ” apoi apasa butonul Inregistrare.  Puteti schimba parola sau modifica informatii din contul creat navigand pe pagina contul meu – detalii cont.  Tot aici veti putea accesa informatii despre comenzile Dumneavoasta, licitatiile la care ati plasat oferta si adaugare sau modificare adrese de livrare.

LumeaPorumbeilor.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii !
Din momentul in care v-ati logat, sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului. Prin utilizarea platformei de licitație, cumpărătorul sau vânzătorul recunoaște explicit procedurile acesteia .
Datele utilizatorului se pot modifica de catre acesta, oricand e nevoie ,din sectiunea Contul meu.

Dupa autentificarea in contul de utilizator, se poate licita in cadrul porumbelului / porumbeilor doriti.
„Pret pornire” reprezinta pretul de la care incepe licitatia, fiind si prima suma pe care trebuie sa o plasati.

„Oferta actuala” reprezinta cea mai mare oferta plasata pana in momentul respectiv de un utilizator.

„Pret rezervare neatins.” apare atunci cand oferetele trimise pentru cumpararea porumbelului nu au ajuns inca la suma minima pe care vanzatorul o doreste pentru a vinde porumbelul.  Sub aceasta suma minima porumbelul nu se va vinde! Totusi, ofertele sub pretul minim sunt trimise cu posibilitatea de a fi analizate de vanzator.  Incazul in care la sfarsitul licitatiei pretul pentru rezervare nu a fost atuns, licitatia se va reposta intr-o ora. Licitatia va reincepe cu pretul de start initial.

„Oferta directa” este un buton care te ajuta sa plasezi comanda rapid fara sa fi nevoit sa adaugi suma manual. Programul adaga suma functie de pasul setat de sistem sau dorit de vanzator.

In cazul plasarii unei oferte, vei fi anuntat cu un mesaj in cadran verde ca oferta ta este trimisa cu succes.

In cazul in care plasezi o oferta si nu esti logat in cont, vei primi informarea cu pasii pentru logare.

„Oferta ta” Trimiti oferta personalizata. Adica poti trimite o oferta dorita de tine introducand suma dorita dar, aceasta suma nu poate fi sub pasul minim setat de sistem sau de vanzator.

„Pas minim” Anumite licitatii pot avea pas pentru oferte. In general pasul minim este 30 lei urmand 50 lei, 100 lei si 200 lei in functie de oferta actuala a licitatiei.

„Cumpara acum ” pot exista licitatii in care vanzatorul doreste sa afiseze un pret de vanzare directa fara a mai astepta sfarsitul licitatiei. Cine doreste sa cumpere porumbelul la pretul afisat pe butonul „Cumpara acum” poate sa o faca in orice moment.

„Licitatie automata” anumite licitatii pot fi setate cu buton pentru licitatii automate. Plasezi oferta ta in functie de buget iar sistemul oferteaza automat pentru tine. In acest mod nu mai este necesar sa urmaresti mereu licitatia daca nu ai timpul necesar. Sistemul oferteaza functie de pasul licitatiei in limita bugetului tau!

” Castigi” Prin afisarea informatiei castigi pe anuntul licitatiei, esti informat  ca oferta ta este castigatoare in momentul afisatii informatiei.

„Pierzi licitatia” Prin afisarea acestei informatii pe anuntul licitatiei esti instiintat ca oferta ta este depasita de oferta altui participant la licitatie.

Notificari prin email: platforma LumeaPorumbeilor trimite e-mail catre adresa ta instiintandu-te ca ai plasat o oferta pentru un anumit anunt sau ca oferta ta a fost depasita de oferta altui participant la licitatie. Astfel esti informat in orice moment despre parcursul licitatiilor tale fara a fi nevoit sa te conectezi pe site.

„Contul meu”  iti ofera acces rapid la informatii despre contul tau, documente descarcate, cos, licitatiile la care ai ofertat, schimbare parola etc.

Refresh – un eventual refresh nu este nevoie in interiorul licitatiei pentru a vedea oferta curenta. Ofertele sunt vizibile in timp real. Insa pagina principala nu se actualizeaza automat. Va trebui sa dai refresh cand considerati ca este necesar.

La sectiunea Oferte din interiorul licitatiei poti vedea o lista cu ofertele actuale ale licitatiei in care esti implicat.

Prelungire timp  licitatie – Licitatia se prelungeste automat cu 10 minute daca in ultimele 10 minute vor fi trimise oferte. Acest pas se repeta pana ce nu vor mai fi oferte in ultimele 10 minute ale licitatiei.

Licitatie castigata – la sfarsitul cronometrului sistemul afiseaza in cazul in care esti castigator mesajul  „Plateste acum”. Apasand pe butonul „Plateste acum” vei parcurge o etapa de introducerea datelor de facturare si adresa de livrare. Aici trebuie sa bifati politica de confidentialitate a datelor. La sfarsitul etapei vei primi rezultatul datelor introduse si contul nostru bancar pentru transferul banilor in vederea achizitiei. In urma transferului si intrarii banilor in cont porumbelul poate fi trimis la adresa mentionata anterior. Pentru suport in vederea platilor si alte intrebari va rugam sa ne contactati. Tel 0732455380 Teieru Cristian

Obligatiile utilizatorului:
– Utilizatorul trebuie sa ne ofere date personale reale actuale pentru a putea fi contactat.

-Utilizatorul nu trebuie sa instraineze parola si numele utilizatorului unor terte persoane. Acestea informatii trebuie stiute numai de utilizatorul de drept.

– Plasarea ofertelor trebuie tratata cu maxima seriozitate si numai in cazul in care se doreste castigarea porumbelului si revendicarea acestuia.

-Utilizatorul trebuie sa tina cont de ofertele personalizate sau orice alta oferta trimisa, cum maxima responsabilitate. Ofertele aberante vor fi sterse.

-Utilizatorul este responsabil de ceea ce cumpara. Odata ce a participat la licitatie si a plasat comanda in vederea achizitiei se considera ca a inteles conditiile si responsabilitatile acestuia cu privire la achizitia si platile aferente.

– Castigatorul licitatiei va parcurge pasii de achizitie al porumbelului conform cu cerintele site-ului nostru.
-Plata porumbelului castigat la licitatie, se va face imediat dupa finalizarea licitatiei sau in cel mai scurt timp posibil in contul bancar mentionat in urma parcurgerii procedurii de achizitie online. Dovada platii va fi transmisa la email: cristian.teieru@yahoo.com  

-Daca utilizatorul doreste plata la livrare atunci trebuie sa ne contacteze imediat  dupa licitatie la tel:0732455380

Transportul pana la cumparator este suportat integral de acesta ( in orasul acestuia). Varianta de transport va fi lasata la alegerea cumparatorului.

Obligatiile organizatorului:
– Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum si cofidentialitatea licitatorilor , sa le foloseasca doar in scopul activitatii site-ului si pana la incheierea licitatiei.
– Sa asigure buna functionare si transparenta licitatiilor organizate. De asemenea, poate  să completeze sau să corecteze licitațiile curente, pentru a oferi detalii suplimentare sau pentru a corecta eventualele greseli.
– In cazuri speciale se obliga sa puna la dispozitia utilizatorilor desfasuratorul licitatiilor pentru clarificarea unor eventuale probleme aparute.

Cum puteti posta porumbei la licitatiile noastre:
Daca doriti sa va oferim suportul in a vinde si promova porumbeii Dumneavoastra, ne puteti contacta la tel 0732455380 pentru stabilirea ofertei personalizate.

LumeaPorumbeilor.ro este o platforma de promovare si intermediere vanzari porumbei , magazin propriu online de produse columbofile.

Date juridice privind platforma www.columbofil.net

I.I Teieru Cristian

COd 36676730

Str.Principala nr 480

Marcesti- Com.Dobra,

Dambovita

Tel:0732455380