Porumbel sportiv de înaltă performanță – de Dr. med. Hans-Peter Brockamp

Crescătorul, care cere cele mai înalte performanțe de la porumbeii sai, este el însuși responsabil pentru crearea condițiilor necesare pentru realizarea acestor performante. Aceasta include nu numai condiții de igienă pe tot parcursul anului, ci și dorința de a petrece suficient timp cu animalele sale.

Forma bate clasa

Desigur, porumbelul de clasă este o condiție prealabilă pentru performanța de top. Dar cu ce se distinge porumbelul de clasă? aici este vorba de potențialul lor genetic de a oferi performanțe de top. Totuși, crescătorul trebuie să poată exploata această limită de performanță determinată genetic  în competiție. Numai atunci va iesi câștigător în cele din urmă, pentru că: Forma bate clasa!

sănătate

Forma artificială produsă de medicamente este de scurtă durată. Forma reala sau forma inalta, este mult mai mult decat sanatatea. Cu toate acestea, sănătatea este o condiție prealabilă pentru a castiga. Forma de durată de care avem nevoie este lumină, controlată de o pregătire regulată și intensă într-un mod natural.

Întotdeauna actualizat

Pentru a îndeplini cerințele sporite de formare, ca în sporturile competitive moderne, un supliment alimentar profesional este inevitabil. Aceasta trebuie să se bazeze pe cerințele de performanță ale porumbeilor transportoare moderne și pe metabolismul acestora și să includă cele mai recente cunoștințe nutriționale. Multe suplimente alimentare pentru porumbeii de curse nu iau aceste cunoștințe suficient. Animalele trebuie să facă o muncă metabolică inutilă pentru a transporta substanțe excesive din organism. Acest lucru pune o presiune suplimetara asupra ficatului și impiedica performanța optimă. Produsele noastre fac obiectul unui control regulat și sunt actualizate.

Standstillul este un pas înapoi

Experienta noastra din ultimii ani va conduce la planuri de administrare a produselor usor modificate anul acesta. Succesul nostru este demonstrat prim faptul că unii furnizori încearcă să copieze produsele noastre.

În plus față de ” Gamma ” introdusă anul trecut , am dezvoltat acum un complex concentrat de vitamina B cu noul produs ” Black Cell „, care satisface cele mai înalte cerințe de îmbunătățire a performanței.

Acest lucru arată că vom continua să lucrăm pentru a rămâne cu un pas înaintea competiției.

Aveti incredere in experienta noastră și continuați să urmați sistemul nostru. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *