Expoziția Națională a U.C.P.R. ediția a 17 a

Expozitia Nationala a UCPR este mult asteptatul eveniment care ne reuneste pe toti, porumbei campioni si crescatori cu rezultate exceptionala in acest an deosebit de dificil.  Greutatile le stim cu totii adica zboruri amanate si sperante esuate pentru majoritatea participantilor. Bunul mers al lucrurilor in pandemie a permis sa se poate desfasura activitatea columbofila.

Columbofili si firme cu produse columbofile de tot felul asteapta cu nerabdare sa-ti prezinte marfurile si sa ofere la preturi avantajoase produse columbofile si hrana pentru porumbei.

Pentru toata lumea este o ocazia sa se reuneasca si sa povesteasca sau sa cunoasca alti columbofili si sa cumpere porumbei voiajori.

Poate ca este momentul sa ne gandim putin daca este nevoie de o adaptare la cerintele actuale de siguranta si comunicare la distanta. Aici ma gandesc la expozitia de porumbei,  Expo Kassel. Expozitia Internationala Kassel, poate cel mai frumos eveniment expozitional cu porumbei voiajori si columbofili din toata lumea ce are loc in luna octombrie in fiecare an. Dar de aceasta data a fost prima editie online la care au participat inclusiv din Romania. Firmele producatoare de hrana si produse au postat informatii online pe portalul evenimentului. Din Romania, avem un exponant online, Columbodromul Ghimpati Dambovita.

Consider ca o astfel de expozitie online poate sa se plieze si la noi in Romania. De ce nu? avem cu totii telefoane mobile performante sau desktopuri. Ceea ce trebuie dupa parerea mea este organizarea datelor online fie pe platforma Uniunii sau poate pe o alta pagina web de prezentare. Imaginati-va ce avanaj ar aduce o astfel de expozitie si la noi.  Firmele isi pot expune produsele oinline, columbofili isi vor expune porumbeii campioni iar altii vor putea vinde porumbei voiajori cu ajutorul acestei expo online. Un alt avantaj este ca aceasta poata se poate intinde pe mai multe zile. Da este foarte important acest aspect, extensia pe mai multe zile.  Fiind la randul meu expozant cu Matador sau Tauris, ceasuri electronice si cipuri pentru ceasuri electronice, pot spune din perspectiva mea, ca timpul trece foarte repede si nu ma pot bucra de eveniment. Din alt punct de vedere, al vizitatorilor, la fel, timpul trece repede si nu ne putem bucura si vorbi cu toti expozantii. Daca am pune online acest eveniment, imaginati-va ce castig ar fi. Reformuland ideea, am avea un spatiu extins , timp si informatii extinse si poate cu costuri mai mici. Cu siguranta ca asa ar fi! Lipseste insa contactul vizual.

In urma comunicatului UCPR  tind totusi sa cred ca expozitia va putea sa aiba loc in primavara 2021 undeva in Targoviste , locul nu as putea sa-l ghicesc insa cred ca se va tine in aer liber. Vom vedea……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *