Licitatie Josef Kusser Live- se inchide duminica 24 Octombrie

Josef Kusser este un crescator german care participa cu mare succes la concursurile cu porumbeii voiajori de 30 de ani in campionatul national si la diverse columbodroame internationale.

Ca orice crescator de porumbei a inceput sa creasca porumbei voiajori primiti sau cumparati de la diversi prieteni columbofili avand rezultate importante.

De cativa ani Josef Kusser a achizitionat linii exceptionale de porumbei ce s-au integrat perfect in voliera sa si cu care a atins rezultate foarte bune.

Noi, echipa Columbodromul Ghimpati, organizeaza licitati

a, vanzarea si transportul acestor porumbei pentru ca Dumneavoastra sa va bucurati de sansa de a detine unul din acesti porumbei exceptioanli pusi la dispozitie in Romania.

Ca de exemplu : Masculul „De Geeloger” NL – 1. As in Olanda si Belgia la Europacup General , 3. As General pe toata Europa in 2013 !!!

 

Mai jos o lista de colectii in care ” De Geeloger ” este in centrul catalogului.

 

 

 

Astazi am adus pentru voi spre licitatie o serie de 10 pui nezburati din cele mai bune linii : Heremans, Prange, Koopman, V. d. Bulck, Koopman/Sablon, Stickers-Donckeres, Gunter Prange/Vandenabeele

 

Asa cum am spus, bazele acestor porumbei la licitatie au fost prezentate mai sus iar jos in cele ce urmeaza, aveti peidgreele puilor despre care facem referire in licitatie. Se vor adauga in curand si fotografiile profesionale ale puilor.