Magazinul Online Lumea Porumbeilor

Intra pe magazinul nostu si comanda acum cele mai utile produse in aceasta perioada.

Probac 1000 este esential pentru orice crescator sa aiba si sa-l foloseasca inainte de inceperea concursurilor.

Iata de ce !

Ce sunt probioticele?

Bacteriile probiotice sunt microorganisme care se gasesc in animale nestresate si sanatoase. Acestea includ, de exemplu, bacteriile lactice care se gasesc in iaurt si alte produse lactate. Aceste bacterii folositoare sunt ingerate o data cu mancarea si creaza un echilibru natural in intestine, asa numita flora intestinala. Bacteriile sunt specifice fiecarui animal in parte. Bacteriile produc elementi esentiali pe care organismul nu le poate produce singur. Mai mult, aceste bacterii ajuta la o mai buna asimilare a mancarii ingerate si elimina bacteriile patologice ca salmonela, coccidian, hexamites, E.coli sau bacteriile ce fermenteaza din intestine.

O dieta suplimentara ce contine asemenea bacterii vii si folositoare, se numeste probiotica.
Stresul, schimbarea furajelor, terapiile cu antibiotice sau pur si simplu o hranire incorecta si dezechilibrata conduce la schimbari in echilibrul natural si astfel la o deteriorare a florei intestinale. Rezultatul este pierderea vitalitatii, prin care si performanta este extrem de diminuata.
Datorita faptului ca flora intestinala este specifica fiecarui animal in parte, probioticele care sunt bune pentru oameni, nu sunt neaparat la fel de bune si pentru animale. Concentratia de probiotice continuta in lactate precum iaurtul, de exemplu, este de departe prea scazuta pentru a fi capabila sa si populeze activ intestinele. Biotehnologia moderna face posibil acum ca diferite tipuri de animale sa produca bacterii specifice ce sunt capabile sa populeze activ intestinele.
Produsele Probac 1000 si Probac Energy contin combinatii specifice de microorganisme specifice porumbeilor intr-o micro-capsula si se disting prin doua calitati decisive:
1. Rezistenta la aciditate. 2. Abilitatea de a popula activ in intestinele mici ale porumbeilor, care masoara doar cativa cm, spre deosebire de de intestinele umane. In plus, Probac are un avantaj decisiv in comparatie cu alte medicamente: nu trebuie sa fie inghetat, poate fi depozitat la temperatura camerei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *