Matador Premium Barcelona


Premium Barcelona – cel mai recent mix pentru munca grea

Dragi prieteni porumbei,

Cu mare plăcere vă prezentăm cel mai recent succes al nostru în nutriția pentru cursele de porumbei:

amestecul premium Barcelona

O dezvoltare ulterioară a Maratonului Premium, care este special adaptată provocărilor zborurilor extreme pe distanțe lungi de 500 până la 1.300 de kilometri. Acest aliment întruchipează angajamentul nostru continuu față de excelență și inovație în cursele de porumbei.

Ce face special amestecul nostru premium Barcelona?

Îmbunătățire semnificativă a raportului Omega :

Am lucrat cu precizie pentru a rafina proporțiile de omega din amestecurile noastre. Această îmbunătățire contribuie la sănătatea optimă a porumbeilor tăi, îmbunătățind starea penelor și susținându-le sistemul imunitar.

Adăugarea de semințe de perilla de înaltă calitate:

Am adăugat semințe de perilla de înaltă calitate pentru o doză suplimentară de nutrienți. Bogat în acizi grași esențiali, contribuie la vitalitatea și rezistența generală a porumbeilor tăi.

Adăugarea de orez rotund:

Pentru o mai bună digestibilitate și energie de lungă durată, am inclus orezul în formula noastră. Acest lucru avantajează performanța prin absorbția îmbunătățită a umidității, care este foarte necesară în condiții foarte calde și în timpul transportului.

Selecția de porumb ajustată pentru o absorbție mai bună:

Porumbul nostru atent selectat contribuie la un amestec echilibrat de nutrienți și promovează o mai bună absorbție, ceea ce este crucial pentru porumbeii care zboară pe distanțe lungi.

Adaptat pentru modernizarea sportului:

Pentru că știm că cursele de porumbei evoluează în mod constant, am adaptat amestecul nostru premium Barcelona la cunoștințele moderne și la cele mai recente evoluții din acest sport.

Potrivit pentru văduvie și joc de cuibărit:

Acest feed este conceput pentru a se potrivi unei varietăți de stiluri de joc. Indiferent dacă preferați văduvie sau cuibărit, hrana noastră oferă suportul nutrițional ideal.

La Matador, suntem pasionați de dezvoltarea soluțiilor nutriționale care să optimizeze performanța și sănătatea porumbeilor tăi. Amestecul premium Barcelona întruchipează angajamentul nostru față de calitate și inovație.

Vă invităm să experimentați această nouă dimensiune a nutriției sportive a porumbeilor și să vă pregătiți porumbeii pentru performanțe excepționale pe distanțe de la 500 la 1300 de kilometri.